:: QS ::

***********************************************************************************************

Bismillahirrahmannirrahim...



Assalamu'alaikum warahmatullahi wabarakatuh :)

********************************************************************************************************************

Thursday, October 13, 2011

~ w.a.d ~


Err.. ntah nak cakap ape kali ni... ok2.. haa.. idea dah datang.. haha :P

Alhamdulillah dua paper UAK iaitu BM Kom dan Lit No dah tamat tempoh masing-masing.. tggu result lah plak.. n then followed by Lit Bahasa yang bakal diambil dalam beberapa jam lagi.. (mane study mood aku ni oiii~).. abih jawab segale sume tu kul 12.30pm lah lebih kurg.. tp time tu x tgk jam pun, so maen kuor je... n then bile lalu depan surau tu, ajak lah peneman i mase tu, 'Doh kite nk sembahyang dlu ke gane?'.. n then dia reply, 'bkpe pulok mg nih.. mane masuk agi ar'... err.. shocked sekejap.. n then tgk jam..dan tgk jam... dan tgk jam... laa.. belum pukul 1 lagi rupenye.. dah lah time tgk jam tu duk pikir, haisy jam ak ni apsal, salah ke masalah ap.. haisy.. what a day.. haha~


then, pi lunch, balik solat, smbg2, pahtu xtaw nk wat ndape doh.. (mane study mood aku ni oiii~).. last2 gi turun kat tasik ngan kirey.. saje jalan2 amik angin.. naturalist laa jugak ak ni benornye.. wakakaa... pada waktu malamnye plak, before maghrib, duk layan anime Sket Dance ngan Waladul.. kih3.. masuk maghrib, gi surau lu meta.. pahtu sambung plok.. pahtu isya'.. balik2, sambung plok.. smpai laa dah takde lagi episod (sbb sedut byk tu je dlu.. huhu~), baru laa balik bilik.. niat mule2 nk stadi.. tapi entah lah, payoh jugok nk 'wase' nk stadi tuh.. huh.. what a day~

ooh.. n one more thing.. time solat isya' tadi.. ya Allah.. lame dah tak rase bahagia dalam solat.. best tok imam tu (best is a subjective okay..).. first impression terhadap tok imam tu terus menyimpang, walaupun still ada ingatan tentang tok imam tu.. dah lah tak kenal, tak tahu datang dari mane.. hmm.. rase2 nk tegur jugok lah one day nanti.. hehe :)

err.. tu jelah da whole story today.. takde pape yg menarik sgt pun.. tapi bagi sy, enjoy laa jugak kirenye.. haha..

" It's not because of the day that makes you happy,
but it's you who're happy make the day your day"



**************************************************************************************

apsal lah.. dah tiga kali jadi camni (stakat yg ingat)
- time nak beli burger, dah terbeli plak
- time nak beli milo, dah belikan plak dah
- time nak beli air barli, dah terbeli jugak...


- hoho.. what a day~

7 comments:

YenT0 said...

owh lagu tu hari capix berlalu~ :P

Anonymous said...

huargh.....nk all that listed there...wawawawawa....agagagagaga~

- cS - said...

yento: lagu mane ni??
noname: nk all that listed? kat kedai ada banyak.. so boleh lah belikan ye, and kalu beli lebih tu, buleh laa hulur kat sini.. haha :D :)

YenT0 said...

lagu negaraku~

honeydew said...

dh kate nk belikn....wahahahaha~

- cS - said...

yento: lagu negaraku.. lagu kebanggaan ku..err... :P

honeydew: takder duit lagi der :P

honeydew said...

iyelah3...